Trap-Je-Sapje

Is het ideologie, hobby, PR of MVO? Eigenlijk van alles wat. Vanuit die verschillende gedachtes is met SpringPartner het project TrapJeSapje onstaan. Op een ludieke duurzame manier een gezonde lekkere snack aanbieden. Met eigen spierkracht 'trap' je op een fiets met een blender lekkere ingredienten tot een smoothie.

 

Inmiddels hebben we al de nodige ervaring opgedaan. Het is een echte trekker en zowel kinderen als volwassenen vinden het leuk en lekker. In de toekomst willen we breder inzetten voor activiteiten bij onze opdrachtgevers, duurzame evenementen, gezonde scholen of gewoon een leuk feestje. Hoe en wat zijn we nog wat aan het uitdokteren. Maar als je interesse hebt. Neem contact op.

Met dank aan Jeroen Deen van Deendesign hebben we niet alleen mooie sappentrappers maar ook een mooi logo!