E-qua trampo

"Raak je nu niet ietwat beroepsgedeformeerd": vroeg mijn omgeving toen ik aangaf een elektrisch aangedreven trampoline op het water te willen maken.

Tja misschien wel. En ach hoewel het niet echt van je hobby je beroep maken is,  ligt het wel in het verlengde. Als je in je werk warm pleiter bent van Fryslân, proeftuin voor elektrisch varen neem je dat in je vrije tijd met je mee. En dat leidt soms tot mooie combinaties. Zoals de E-qua trampo. Primair was het doel een trampoline op het water. Maar is natuurlijk wel mooi als het ook vaart en dan wel elektrisch aangedreven. De proefvaart op 5 juni op het Nannewiid was erg aangenaam en leidde tot veel enthousiaste reacties. De Jouster Courant weidde er een leuk artikel aan.

Lees hier het artikel of kijk hieronder de making of de E-qua Trampo