Interview 'Wie maakt Noord Nederland?'

Merel Melief van vakblad Noorderbreedte interviewde Hanneke Schmeink voor de rubriek 'Wie maakt Noord-Nederland'. Wat inspireert en motiveert bij het 'maken' van het Noorden.

Lees op het hele interview op de site van tijdschrift Noorderbreedte:
www.noorderbreedte.nl

Enorm vereerd en geïnspireerd door het interview. Naast trots vooral ook heel inspirerend weer eens met frisse en kritische blik naar mijn vakgebied, drijfveren en toekomstige werkzaamheden te kijken.

Rubriek Wie maakt Noord-Nederland

Noord-Nederland verandert voortdurend. Er wordt gebouwd, gesloopt, aangelegd, ingericht, aangeplant, gerooid, opgeworpen, uitgegraven gerestaureerd. Wie zijn de mensen die ons landschap maken? en waar laten zij zich door inspireren. Dat is de insteek van de rubriek.

Noorderbreedte: een eigenzinnige kijk op Groningen, Friesland en Drenthe

Noorderbreedte maakt zich al veertig jaar druk om het landschap en de leefomgeving in Noord-Nederland. Via het tijdschrift Noorderbreedte, en ook met activiteiten zoals filmweekenden, themanummers, publieksevenementen, debatten, boeken en andere bijzondere uitgaven. Kijk op Noorderbreedte.nl en laat u door Noorderbreedte informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!